Hitta kärleken i sommar

Sommaren är den bästa tiden att inleda en romans. Många känner sig mindre stressade och är mer öppna.  Och folk är lediga, lättklädda och lättflirtade.

Här nedan kommer några tips om hur du kan hitta kärleken i sommar!

 

" Börja ta initiativ. Det ser dejtingcoachen Viktor Sander som det viktigaste steget till att hitta kärleken.
- Vänta inte på slumpen, ta kontroll över ditt liv. Det är en seglivad myt Dejtingexperten Victor Sander. Dejtingexperten Victor Sander. m att den rätta så småningom kommer.
Viktor driver sedan 2008 företaget Date coaching Sweden. Han är utbildad beteendevetare som även har läst psykologi. Men mycket av kunskapen kommer från egna erfarenheter.
Hade själv svårt


- Jag har själv fått kämpa med min utveckling. Jag hade svårt att hitta tjejer. Jag var en total nolla, säger han och berättar hur han pushade sig själv till att få bättre självförtroende genom att börja säga hej till folk han mötte på gatan och gå fram till människor och ge dem komplimanger.
- Självförtroendet blir bättre med erfarenhet.
Vad vill du?


Men det första steget i jakten på en drömpartner är att ta reda på vem man är själv och vad man söker efter hos en partner.
- Detta ska man framför allt göra för att få fler lyckade relationer och dejter. Och ge personen lite tid, alla förtjänar en riktig chans.
Kan alla hitta kärleken?
- Ja, men alla har olika utmaningar. Men med hårt arbete och om man inte ger upp så kan man hitta någon.
Kärlek överallt


Och kärleken kan man hitta var som helst.
- Man ska alltid hålla ögonen öppna och ta vara på vardagstillfällena. Så som att röra sig på platser där det finns mycket folk, det är där man har störst chans att träffa någon!
Enligt Viktor är det, när man tagit kontakt med personen man är intresserad av, visar att man är genuint intresserad av den och det denne säger.
- Visa varför den du träffar är speciell så uppstår lite av den kemi som vi alla letar efter. "

 

 

 

 

2015-05-13 @ 21:01:00 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: